Υδρορροές

Αλουμινίου · Μεταλλικές · Χαλκού · PVC

Συστήματα υδρορροών


Ατσάλινες
Ατσάλινες

Ατσάλινες

Χαλύβδινες υδρορρόες LINDAB είναι τα πιο πλήρη και απόλυτα ελεγμένα συστήματα μεταλλικών υδρορροών της παγκόσμιας αγοράς. Η ατσάλινη λαμαρίνα από την οποία κατασκευάζεται η υδρορρόη, επιμεταλλώνεται με θερμό γαλβάνισμα και επικαλύπτεται με πολυεστερική βαφή και από τις δύο πλευρές. Αυτό δίνει στο υλικό, υψηλή αντοχή στις δύσκολες καιρικές συνθήκες, υγρασία, κρύο κ.λ.π., χωρίς να οξειδώνονται και ο χαλύβδινος πυρήνας, δίνει μεγάλη ανθεκτικότητα σε φορτίσεις.

 

 

 

 

 

 

Αλλουμινίου
Αλλουμινίου

Αλλουμινίου

Το Νο 1 σύστημα υδρορροής αλουμινίου στην Ελληνική Αγορά φέρει το σήμα ΥΔΡΟΡΡΟΗ. Με συνολικά 47 χρόνια δυναμικής πορείας και παρουσίας στον τομέα των υδρορροών, τα προϊόντα της σειράς ΥΔΡΟΡΡΟΗ, αναγνωρισμένα στον Ελλαδικό και Ευρωπαϊκό χώρο για  την άριστη ποιότητα, την μεγάλη αντοχή καθώς και την υπέροχη αισθητική τους, στολίζοντας κάθε κτίριο παρέχοντας ταυτόχρονα πλήρη προστασία και απεριόριστες λύσεις, αποτελούν το πιο διαδεδομένο σύστημα υδρορροής αλουμινίου στην Ελλάδα.

  • Μεγάλη ποικιλία χρωμάτων
  • Την μεγαλύτερη γκάμα στηριγμάτων στην Ελληνική αγορά
  • Η μοναδική εταιρεία κατασκευής υδρορροών διαστάσεων 6x9cm
  • Πιστοποίηση EN ISO 9001:2000

 

 

Χαλκού
Χαλκού

Χαλκού

Με το πλεονέκτημα της διαχρονικής αξίας του χαλκού και τη σιγουριά της μακροχρόνιας εμπειρίας της ΧΑΛΚΟΡ δημιουργήθηκε το σύστημα χάλκινων υδρορροών ΧΑΛΚΟΡΡΟΗ.

Oι χάλκινες υδρορροές ΧΑΛΚΟΡΡΟΗ αποτελούν μια καινοτομική πρόταση για τη συλλογή ομβρίων υδάτων που ικανοποιεί απόλυτα επαγγελματίες και καταναλωτές.

Η Πληρότητα του συστήματος χάλκινης υδρορρόης “ΧΑΛΚΟΡΡΟΗ” εξασφαλίζει ομοιογένεια και σταθερότητα σε κάθε εφαρμογή. Η ΧΑΛΚΟΡΡΟΗ μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα στη γεωμετρική ακολουθία κατασκευαστικών γραμμών οποιουδήποτε τύπου στέγης ή πρόσοψης.

 

PVC
PVC

PVC

Το Πολυβινυλοχλωρίδιο (Polyvinyl chloride ή Poly(Vinyl Chloride)) ή συντετμημένα PVC, είναι το τρίτο πιο διαδεδομένο παραγόμενο συνθετικό πλαστικό πολυμερές, μετά το πολυαιθυλένιο και το πολυπροπυλένιο.